Fokus utama blog!

Rasanya dua tiga menjak ni banyak sangat memfokuskan kepada topik-topik dalam metode penyelidikan (research methods) dan juga analisis statistikal sehingga tak sempat nak berkongsi mengenai tajuk-tajuk lain. Bukan apa terlalu banyak sebenarnya ilmu yang nak dikongsikan bersama mengenai kedua-dua bidang tersebut. Tambahan pula topik research methods dan statistik ni merupakan favourite saya. Dengan kekangan masa dan tenaga, saya cuba untuk tidak membiarkan blog ini sunyi daripada posting artikel baharu. Pernah juga terfikir untuk menetapkan standard blog ini hanya kepada tajuk-tajuk yang berkaitan dengan research methods dan statistik sahaja. Nantilah…Itu juga boleh difikirkan nanti.

Walaubagaimanapun, sebagai alternatif dan pilihan lain bagi pengunjung yang tidak gemarkan perbincangan mengenai research methods dan statistik boleh juga melawat blog saya yang satu lagi ni http://ummuaisyah-ummuaisyah.blogspot.com

Dalam blog ini saya lebih memfokuskan perbincangan dan artikel yang berkaitan dengan dakwah, media & komunikasi terutamanya komunikasi Islam serta topik favourite saya iaitu mengenai filem dari perspektif dakwah dan Islam. Selamat berkunjung!

Advertisements
Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s